Arbejdspladsens sundhed

Smil på læben, sved på panden og sjov konkurrence

Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagen kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelsen, eller en fælles dag for alle medarbejdere.
Dagen tilpasses efter jeres ønsker og behov. 

Vælg de teambuilding aktiviteter, der passer til jer!

I har mulighed for at vælge mellem tre overordnede pakker, som skræddersyes til lige netop jeres behov:

Aktivitetskarrusellen

Vælger I Aktivitetskarrusellen opstiller vi en lang række aktiviteter. Alle kan være med og prøve aktiviteter efter egen nysgerrighed, eget behov og i eget tempo. Aktiviteterne er alt fra oppustelig bordfodbold til bueskydning.

Virksomhedsdysten

Til Virksomhedsdysten inddeles deltagerne i hold og dyster i en lang række teambuilding aktiviteter. Dagen afsluttes med nominering af vinderholdet. Virksomhedsdysten er en konkurrenceprægret dag med alternative og udfordrende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er "Kæmpe katapult", "Ballbouncer med sumodragt", "Ballebold" og "Balancepæl med LEGO".

Den usædvanlige

Her finder vi i fællesskab frem til  den helt rigtige løsning for jer. Det kan være alt fra en "tip-en-13'er-quiz" til rapelling.

Hvor

Aktivitetsdagen kan foregå inde eller ude, i en gymnastiksal, i kantinen, på en p-plads, på boldbanen eller i skoven - afhængigt
af jeres ønsker og behov!

Varighed
Typisk 2 - 5 timer

Pris
Afhængig af jeres ønsker og behov

Eksempel
4 timer - inkl. instruktør, rekvisitter og program: kr. 8.800 *

* Alle priser er ekskl. moms, kørsel og transporttid