Aktivitetsdag/Teambuilding
Menu
Aktivitetsdag/Teambuilding

Vi afholder også aktivitetsdag/teambuilding for dig og dine kolleger/medarbejdere. Her sørger vi for en sjov dag med spil, sport og sved på panden.

Vi kan bringe redskaberne ud til jer på jeres adresse, men vi anbefaler at arrangementet afholdes hos os, da i har mange flere muligheder i vores lokaler i FKS Hallen på Tranehøjen 5, 5250 Odense SV.

aktivitetsdag_1.jpeg
aktivitetsdag_2.jpeg

Hvorfor skal i vælge at lave en aktivitetsdag/teambuilding dag? I skal vælge en aktivitetsdag/teambuilding dag for at skabe relationer på kryds og tværs af afdelinger i virksomheden.

Dette giver forbedret samarbejde og en mere åben kommunikation, som i sidste ende kan betyde hurtigere ekspedering af virksomheden kunder, samt bedre problemløsning.

I skal vælge at afholde jeres aktivitetsdag hos Firmaidræt Odense, fordi vi kan efterkomme stort set alle ønsker! Hos os kan i kombinere både uden- og indendørs aktiviteter.

Vi kan skræddersy et program til jer inkl. morgenmad, frokost, drikkevarer osv. helt efter jeres ønsker. Hos os kan i kombinerer klassiske aktiviteter såsom Billard, Dart og Badminton med skydning, fodbold (ude eller inde) og floorball.

Vi har også motionslokale til rådighed, hvor vores dygtige instruktører vil stå for at guide jer godt igennem det i lige vælger som bl.a. kan være Bike, Jumping Fitness, Zumba, Yoga og meget mere.

Kontakt os på telefon: 66 17 46 06 eller e-mail: info@firmaidraet-odense.dk for et uforpligtende tilbud.

aktivitetsdag_3.jpeg