Motion på Hjul
Menu

Motion på Hjul

Vores tilbud ”Motion på Hjul” er en kombination af samarbejdet mellem os og jer. I ligger lokaler til den aktivitet i vælger og så kommer vi ud til jer med materialer og remedier til udførelsen af aktivieten. Motion på Hjul er er en god måde at holde medarbejderne tæt på arbejdet, imens man får dyrket den halve times motion, som giver overskud og luft til hjernen.

Men hvad tilbyder vi så af forskellige aktiviteter, som kan give dine medarbejde 7,5 time med fuldt overskud i hverdagen?

Crossfit

Motions-formen der vinder mere og mere frem herhjemme, fordi den giver mulighed for at kombinere styrke-, konditions- og smidighedstræning. Her dækker vi de fleste muskelgrupper i løbet af de 30 minutters træning og sørger for at dig og dine medarbejdere/kolleger får sved på panden. Aktiviteten kan indeholde alt fra vægtstænger og kettlebells til små øvelser med kropsvægt og en høj puls.

Vi tilpasser selvfølgelig træningen/motionen efter dine/jeres ønsker og behov; og sørger for at den passer til alle medarbejdere der ønsker at deltage.

Crossfit.jpg
Mindfulness.jpg

Mindfulness

Aktiviteten Mindfulness giver dig og dine medarbejdere/kolleger mulighed for at koble af og trække stikket i samarbejde med vores dygtige instruktører.

Vores forløb med Mindfulness består af øvelser som gør det muligt at skabe ro og fokus omkring tanker og opgaver i dagligdagen. Øvelserne hjælper dig og dine medarbejdere/kolleger til at være nærværende og lukke støj, tanker og følelser ude, som automatisk dukker op i en hektisk hverdag.

Derudover får du og dine medarbejder/kolleger i langt højere grad mulighed for at arbejde med og lytte til dig selv og andre, som resultat af de forskellige øvelser vi kører i forløbet.

Bike

Den klassiske aktivitet, hvor det går ud på at stige op over sin personlige Alpe D’Huez. Få trampet igennem i pedalerne og få sved på panden i forbindelse med de 30 minutters aktivitet. ”Pulsspinning” er en sjov og effektiv aktivitet, hvor vores instruktører vil sørge for at du og dine kolleger får smil på læben, gode grin, fed musik og sved på panden.

På den her måde sørger vi for at få frigjort en masse luft til hjernen og for at dine medarbejdere/kolleger får meget mere overskud resten af dagen.

Bike.jpg
Yoga.jpg

Yoga

Skal du og dine medarbejdere/kolleger sættes igennem aktiviteten, hvor vi sørger for at forene krop, sind og sjæl. Yoga har for alvor gjort sit indtog i Danmark og derfor er det selvfølgelig også en del af de aktiviteter vi tilbyder som Motion på Hjul. Få styrket jeres kropsbevidsthed og jeres smidighed, samtidig med at i forebygger, lindrer og frigør evt. spændinger i kroppen.

Yoga er, ligesom resten af vores aktiviteter, for alle uanset niveau. Vi sætter en ære i at få skræddersyet et ordentligt program, som matcher jeres ønsker og behov.

Zumba

Hvis du - ligesom os - drømmer dig ned på en lækker strand i Latinamerika, hvor du kan få lov til at bevæge hofterne og danse, så skal du og dine medarbejdere/kolleger klart vælge Zumba som aktivitet! Lad dansen, rytmen, musikken og stemningen give dig smil på læben og godt humør.

Zumba danses uden partner, men vi garanterer at i får noget at smile over og grine af på jobbet. Vi kombinere nemme dansetrin, effektivitet og sjov med god musik og stemning. Lad os sørge for overskuddet hos dig og dine medarbejdere/kolleger og få en sjov aktivitet i samarbejde med vores instruktører.
zumba.jpg
Rygtræning og afspænding.jpg

Rygtræning & Afspænding

Ved denne aktivitet går vi mere roligt til værks. Vi sørger for at give dig og dine medarbejder/kolleger gode og relevante øvelser til afspænding og styrkelse af din ryg. Vi arbejder her med smidighed og styrke af hovedsageligt din mave og ryg.

Aktiviteten består af led-opvarmning, en smule puls-aktivitet, styrkeøvelser af ryg og mave, udstræk og afspænding. Vi sørger for at dig og dine medarbejdere/kolleger får en time med power til kroppen, plads til smil og god stemning.

Jumping

Vores aktivitet Jumping består selvfølgelig af den nye fitness aktivitet, som er motion på små trampoliner, hvor du og dine medarbejder/kolleger får pulsen op og sved på panden.

Vi garanterer at i kommer til at hoppe jer glade og i god form, da aktiviteten hjælper til at forbrænde mange kalorier på kort tid.

Træningen foregår på en lille trampolin, hvor god musik og rytmen hjælper dig og dine medarbejdere/kolleger med at få pulsen op.
Jumping_Fitness.jpg

Firmaidræt_Odense_A FARVE foreninger.png