Bowling

Bowling for handicappede
Vi i Bowlingudvalget betragter alle, der ønsker at spille bowling, som ligeværdige spillere.
Til vores stævner og turneringer bliver alle der har lyst til at deltage inviteret med. Der er nogen der skal have særlige hjælpemidler, for at kunne spille med på lige fod.
Vi har i samarbejde med Odense Bowlinghal indkøbt 3 ramper, 1 elektrisk og 2 mekaniske. De står til frit afbenyttelse og har man ikke nogen hjælper med at stille dem op, er personalet i bowlinghallen meget villig til at hjælpe med dette. Man skal dog lægge kuglen på rampen eller have sin hjælper til dette.

 

Ramperne er købt hos Handy Bowl ® og fra deres hjemmeside har vi fået disse oplysninger omkring ramperne:

Let at betjene - selv for svært fysisk handicappede
Gennemtestede ramper der stiller krav til brugeren...
HANDY BOWLs bowling-ramper er gennemtestede bl.a. i samarbejde med svært handicappede. Skal handicappede have den fulde fornøjelse af at bowle, skal der også være udfordringer.
Derfor er HANDY BOWL udviklet med en høj grad af konkurrencemoment, idet rampen glider ud af kurs, så snart bowlingkuglen forlader rampen for det videre løb mod keglerne.MEKANISK BOWLINGRAMPE*
Modellen er velegnet til kørestolsbrugere, ledegigtpatienter og andre med forskellige handicap eller manglende kræfter. Optimal funktion for såvel siddende som stående bowlere, der kan anvende hænder og arme, men ikke har den nødvendige fysik til selv at bowle på normal vis.
Leveres klar til anvendelse. Grønlakeret trækabinet.


*Patenteret

ELEKTRISK BOWLINGRAMPE*
Denne model er udviklet til at kunne anvendes af selv meget svært handicappede via et joystik, som er let at betjene. Især muskelsvinds- patienter med meget begrænset fysisk formåen, kan betjene denne bowlingrampe, blot ved anvendelse af en mindre bevægelsesevne i fingrene.