FKS-Hallen

Sports Caféen

Der sker en masse spændende og nye ting i FKS-hallen og hos Firmaidræt Odense. En af de spændende nyheder er at vi den 30/08/2019 slår dørene op til åbningsreception for Sports Cafeen. Åbningsreceptionen vil finde sted fra kl. 16:00-18:00 og cafeen vil være vært ved lidt at drikke og spise i denne forbindelse.

Sports Cafeen har fået ny leder og der er her tale om en profil med et godt CV. Således byder vi Lene Pedersen velkommen til FKS-hallen og Firmaidræt Odense. Lene kommer til at være leder for Sports Cafeen og hun har tidligere erfaringer, som ejer af cafeen ved Fyns Væddeløbsbane (Vaskehuset) og som leder af cafeen hos Dalum IF.

Lene er i dag 50 år, kommer fra Bellinge og hun håber på at kunne bringe lokalsamfundet ind i Sports Cafeen, hvor stilen kommer til at være med fokus på hyggeligt samvær og nærhed:
"Mit håb er at Sports Cafeen bliver Dyrups og lokalområdets 'fristed'. Vi kommer til at skabe hyggelige og nærværende rammer, hvor vi håber på at se så mange fra lokalbefolkningen som muligt. Jeg kommer bl.a. til at tilbyde take-away og Dagens Ret. Derudover arbejder vi også med andre tiltag, som selvfølgelig skal tilgodese medlemmerne og lokalbefolkningen. Vi håber på at blive det nye samlingssted i nærmiljøet."

Vi håber på at se rigtigt mange mennesker til åbningsreceptionen og derefter i cafeen i både hverdage og weekender.

 

Er der brug for at komme i kontakt med Sports Cafeen, kontakt 66174606 eller 31262511