Arbejdspladsens sundhed

Hvorfor ændre livsstil og hvordan?

Foredraget tager udgangspunkt i spørgsmål som

  • Hvad er sundhed
  • Hvorfor motion
  • Hvad er sund kost
  • Hvordan kommer jeg i gang
  • Motivation til at fortsætte

Foredraget byder både på faktuelle oplysninger om sundhed, motion og kost, men i høj grad også praktiske ideer og eksempler på, hvordan du selv kommer i gang i hverdagen.

Under foredraget afprøver vi forskellige rekvisitter samt laver forskellige motionsøvelser, så alle får mærket effekten på egen krop.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller efter foredraget.

Om foredragsholderen
Vores primære foredragsholder er Bo Isaksen.
Bo er uddannet cand.mag i historie og idræt og har arbejdet som pioner med sundhedsfremme på arbejdspladser siden 1993. Han har udviklet landsdækkende motionskampagner som f.eks. Vi cykler til arbejde og Arbejdspladsen motionerer.
Bo sidder i dag i et væld af styregrupper omkring motion og sundhedsfremme på arbejdspladsen. Han har blandt andet tidligere siddet i Forum for Motion - et rådgivende organ for sundhedsministeriet. Bo Isaksen er skaber og daglig leder af afdelingen 'Motion på Arbejdspladsen' under Dansk Firmaidrætsforbund, der arbejder med sundhedsfremme på adskillige danske arbejdspladser. Sundhedsfremmeindsatserne består blandt andet af sundhedstjek, -café og -profil samt SundhedsCertificering af arbejdspladser.

 

Varighed
1½ time.

Pris
5.400 kr.
Prisen er eksklusiv moms, kørsel og transporttid.