Konkurrence

PICT1813Tilmeld dig Firmaidræt Odenses nyhedsbrev – og deltag i lodtrækningen hver måned!
Nyhedsbrevet fra Firmaidræt Odense lander i din e-mail indbakke ca. en gang om måneden og holder dig opdateret med aktiviteter, sæson-invitationer, ny­heder og tilbud fra Firmaidræt Odense.
Som modtager af det gratis nyhedsbrev kan du hver måned også deltage i konkurrencer om gavekort og flotte præmier.

Sådan er du med i lodtrækningen
Opret dig på vores hjemmeside og tilmeld dig Nyhedsbrev.
En gang mdr. er der spørgsmål med 3 svarmuligheder, og bland de rigtige besvarelser vil vores system udtrække vindere.

Konkurrencevilkår
Du skal være tilmeldt Firmaidræt Odenses nyhedsbrev og have et log-on (brugernavn og adgangskode) til vores hjemmeside www.firmaidræt-odense.dk for at deltage i lodtrækningen. Begge dele er gratis. Som medlem af firmaidrætsklubben på din arbejdsplads har du allerede et log-on til hjemmesiden.

Hjælp til Log-on!
Er du i tvivl om dit log-on kan du kontakte kontoret fra mandag til torsdag mellem kl. 10.00 og 15.00, uden for dette tidsrum kan du kontakte formanden Vagn A. Jensen på tlf. 3126 2511, så kan vi hjælpe dig.

Klik her for at tilmelde dig Nyhedsbrevet og oprette dig som bruger